Najnovšie recenzie zo sekcie Predstavce na bicykel
- Ešte nemám s produktom žiadne skúsenosti.
- chýba údaj o dĺžke
- Rozmery ktoré som potreboval.
Spokojnosť a bez výhrad.
Predstavec je relativne lahky a urobil to co ma. Zvysil mi riadidla na crossovom biku takze uz ma neboli krk. Super vyrobok, absolutna spokojnost.
Asi nieje na trhu predstavec, ktory by viac zvysoval riadidla pre vzpriamenejsi a pohodlnejsi posed na horskom bicykli a pritom je aj v doprednom smere rel.kratky(60mm) cize ak mal clovek predtym napr 100mm tak aj priblizenie riadidiel k sedlu vzpriamuje posed. Idealne pre skratenie biku detom ktorym sme kupili logicky vacsi dlhsi bike lebo vyrastu, zenam, ale aj muzom ak nechcu aby ich bolel krkz predklonoviteho posedu, ale robia sa aj predstavce s mensim zdvihom ktore by mohli tiez stacit a vyzeraju ako klasicky ale sikmo hore predstavec. Tento vyzera ako periskop, co je vyzorovo zvlastne, ale ziaden iny druh predstavca az tak vysoko nezvysi posed. Toto je proste extrem co sa da vobec kupit. Pri cene okolo 20e je to velka pomoc.
- pohodlnejšie a vzpriamenejšie sedenie
Super všetko sadlo pre to co som potreboval a rýchle dodanie
ok
- zdvihne riadidlá skoro o 6 cm a posunie dozadu cca o 3cm
- veľmi vhodné pre vysokých cyklistov
- Dĺžka sedí
- Ľahký materiál
- Jednoduchá montáž
Montáž bola veľmi jednoduchá. Vždy si treba dať ale pozor na dostatočný počet vymedzovacích krúžkov na vydlicu poprípade ju dostatočne skrátiť.
Ľahký a zároveň stabilný.
Kvalitné vyhotovenie.
Ladí s bajkom )
všetko je v poriadku
- Aj ked ide o predstavec, kedy hmotnost nie je tak podstatna, nejake usetrene gramy potesili.
Jediné správne riešenie pre sadu Shimano Di 2.
Slúži tak ako má.
- pomer cena a kvalita
- jednoduchý dizajn
Splnil to čo som od neho očakával
Funkčný, ľahký, plný účel...
Do niektorých aplikácií rozmerov potrebný.
Dĺžka 45mm
Kvalitné spracovanie. Predstavec namontovaný. Som spokojný.
Zobrazujem 1 - 20 zo 149 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...8 Ďalšie »